Over mij

Ralph Essers Slenteraar Fotografie

Hoi!

Ik ben Ralph Essers, 31 jaar en woonachtig te Geleen. Ik ben pas getrouwd met mijn liefje en trotse papa van ons meisje Bowie. Naast mijn werk als procesoperator hou ik ervan om op avontuur te gaan, bijvoorbeeld een lekker stuk te gaan wandelen en het liefst naar het bos, of nog beter de bergen! Uiteraard gaat altijd mijn camera mee, want fotografie is daarnaast echt mijn passie 

Ik kan echt genieten van de natuur, van de prachtige dingen die de wereld ons te bieden heeft. Dit probeer ik dan ook zo mooi mogelijk vast te leggen als ik onderweg plaatjes schiet. Bij portretfotografie vind ik het belangrijk om een persoonlijke klik te maken en ga dan ook graag samen hiernaar op zoek om een bepaalde emotie vast te kunnen leggen. De mooiste emotie die ik vast mag leggen is liefde en plezier! Meestal komt dit ook prima in orde aangezien ik meestal een gigantische lolbroek ben! Het leven is al serieus genoeg, dus ik vind het heerlijk om in een lekker gemoedelijke sfeer te vertoeven.

Wil je nieuwe foto's laten maken? Of dit nou van jou alleen of met jullie twee in een couple shoot is, op een bruiloft of een ander familiefeest? In Nederland of zelfs het buitenland? Het lijkt me heel gaaf om jullie momenten vast te leggen.

Neem een kijkje in mijn portfolio, volg me op Instagram & volg me op Facebook.


Stuur me een bericht